Nepoata s-a dus să-și viziteze bunicul și i-a adus cadou un tricou, dar când îl desface să îl probeze și se uită la el, bătrânul rămâne fără cuvinte. Uite detaliul care l-a lăsat pe bunic cu ochii în lacrimi

Se știe dintotdeauna că legătura dintre bunici și nepoți este una foarte strânsă. De cele mai multe ori, bunica ori bunicul sunt cei la care apelezi când ai nevoie de ceva, sau doar de o vorbă bună.

Pentru Bianca Rollo, bunicul ei „Papa” este într-adevăr o persoană specială. Iar acest lucru este demonstrat în filmulețul pe care l-a distribuit chiar în prima zi a lunii iulie.

În clipul video, Bianca explică ca este primul nepot din familie, așa că legătura cu bunicul ei este total diferită de cea pe care Papa o are cu fratele ori cu sora ei, de exemplu. Au petrecut mult timp împreună pănâ când Bianca a crescut.

De curand, Biana a aflat că va aduce pe lume primul ei copil. Acesta a fost momentul în care i-a venit în cap să-i facă o surpriză bunicului ei, dorind să afle primul că va fi străbunic.

De când soția lui Papa a murit, în 2008, relația lor a devenit și mai puternică, iar Bianca a ținut foarte mult ca ea să-i spună bunicului acest detaliu despre noul membru care va venit în familia lor.

Momentul a coincis foarte bine cu „Ziua tatălui”. Bianca i-a dăruit bunicului un tricou. Dar când îl desface și citește mesajul personalizat, el rămâne complet fără cuvinte. Pe tricou, Bianca s-a gândit să scrie că Papa va deveni în curând străbunic.

Chiar nu poți rămâne indiferent când vezi aceste imagini emoționante!