Nimeni nu dădea atenție acestei case dărăpănate până când cineva a observat ce se ascunde înăuntru!

În orașele mici, comunitățile sunt extrem de unite, toți locuitorii se cunosc între ei și își întind mai mereu câte o mână de ajutor la nevoie.

Povestea pe care urmează să o citiți s-a petrecut în statul Oregon, din SUA. Aici, Josh Cyganik, inspectorul stației feroviare locale, avea obiceiul să îl salute cu mâna pe un bătrân care locuia aproape de locul lui de muncă, numele lui era Leonard. Dar într-o zi Josh a observat că niște adolescenți își bat joc de acel bătrân și a făcut ceva care a unit un cartier întreg!

Acei adolescenți spuneau că casa bătrânului putea fi doar arsă. Iată ce își amintește Josh despre acel moment: „Am observat expresia feței lui Leonard. Pot spune cu siguranță că el s-a întristat mult după acest comentariu”.

Astfel că josh a postat pe Facebook fotografia casei lui Leonard și a cerut ajutorul tuturor oamenilor din oraș: „Îi rog pe toți, care doresc să-l ajute pe acest domn bătrân, să se adune sâmbătă ca să-i vopsim casa”.

Leonard a fost încântat de mobilizarea comunității, la renovare au participat aproape 100 de oameni dintre care câțiva chiar i-au promis lui Leonard să îi repare veranda și acoperișul.

De-abia apoi Bătrânul a povestit că el și soția sa nu au mai putut termina renovarea fiindcă el fusese concediat pe neașteptate de la locul său de muncă.

Dacă credeți și voi că lumea poate fi salvată doar prin bunătate, blândețe și ajutor reciproc, dați mai departe povestea casei lui Leonard!

Iată cum au arătat lucrările și care a fost rezultatul final: