Nu și-a tăiat unghiile de 66 de ani și au ajuns să măsoare 2 metri, cum arată degetele lui de aproape e înfiorător! Își cară unghiile uriașe în spate, sunt prea grele! Imaginile sunt unice, caz real

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-8.mp4″][/video2]

Aceste imagini nu sunt potrivite pentru cei foarte sensibili la stomac. Shridhar Chillal are 82 de ani și deține recordul mondial pentru cele mai lungi unghii din lume. Dar după ce o să vezi imaginile cu bărbatul și mâinile lui, o să-ți dai seama că nu e nimic cu care să se mândrească.

În prezent unghiile sale sunt expuse la un muzeu al ciudățeniilor din New york după ce bărbatul a luat decizia sănătoasă pentru el de a și le tăia fiindcă nu-și mai putea folosi mâna stângă, unghiile erau mult prea grele! Shridhar are 82 de ani și nu și-a mai tăiat unghiile de 66 de ani și, oricât ar părea de incredibil, a putut să trăiască târând după el ghearele astea imense, urâte și grele în tot acest timp. Ceea ce l-a făcut pe bărbat să-și lase unghiile să crească decenii întregi este o traumă din copilărie, potrivit ciao.ro.

În anul 1952, bătrânul avea doar 16 ani și a fost aspru pedepsit de către profesoara lui după ce i-a rupt acesteia o unghie. De atunci el a decis să își lase unghiile să crească permanent la o mână. În clipul de mai sus poți vedea cum arată unghiile monstruoase.