Nuntă mare în showbiz! Au spus „da” în acest weekend și acum vor să afle toată lumea! A făcut chiar ea anunțul: „Bărbatul vieții mele!”

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-1-13.mp4″][/video2]

Karolina Pliskova, una dintre cele mai faimoase jucătoare de tenis ale lumii și o adversară redutabilă chiar și pentru Simona Halep, s-a căsătorit cu Michal Hrdlicka, bărbatul alături de care are o relație de foarte mult timp. Karolina Pliskova, numărul 9 WTA și fost număr 1 mondial, a spus marele „da” şi şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei, Michal Hrdlicka.

Jucătoarea de tenis a făcut personal anunțul, împărtășind vestea cu fanii ei pe Instagram. Ea a postat pe rețeaua de socializare o imagine superbă în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de soțul ei. Cei doi par extrem de fericiți împreună: „Bărbatul vieții mele” a scris în dreptul fotografiei Karolina Pliskova.

Michal Hrdlicka este comentator sportiv, dar din cauza problemelor cu alcool, el a şi-a pierdut locul de muncă. Totodată, în trecut, bărbatul a înşelat-o pe celebra sportivă, fiind suprins în ipostaze intime cu alte femei, potrivit spynews.ro.