O actriță celebră în toată lumea dă de pământ cu tatăl lui Meghan Markle: „Să nu mai facă scandal, mai bine renunță la băut și…” Dezvăluirile sunt explozive!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-12.mp4″][/video2]

Noua viață regală a ducesei de Sussex mocnește de scandaluri diverse, de data aceasta mai ales în ceea ce-l privește pe tatăl său. Probabil că regina Marii Britanii nu a fost foarte bucuroasă să vadă cum cearta dintre Thomas Markle și diferite vedete de la Hollywood este în plină desfășurare de forțe.

De această dată, actrița Sharon Osbourne a fost cea care l-a luat în vizor pe tatăl lui Meghan Markle, atunci când a spus despre el să nu se mai victimizeze și să renunțe la consumul de alcool. „Este atât de evident că are o problemă cu alcoolul. Trezește-te și fii alături de fata ta. Să nu mai facă scandal, ai bine renunță la băut.”, a declarat Sharon Osbourne, potrivit Daily Mail.

Reacția lui Thomas Markle nu s-a lăsat așteptată, iar acesta a vorbit prin intermediul unui prieten. „Este total neavărat că bea mereu. Bea maxim un pahar de vin și asta așa, ocazional. El are probleme de sănătate și nu are voie. Este extrem de furios. Sharon Osbourne nu îl cunoaște. Cum îndrăznește să spună astfel de lucruri?”, a spus acesta.