O bătrână a pierdut o sumă uriașă într-un taxi! Culmea, taximetristul este un fost fotbalist celebru care a învins Steaua și Dinamo! Ce a făcut taximetristul când a găsit teancurile de bani:

O bătrână în vârstă de 76 de ani a pierdut o sumă uriașă de bani într-un taxi în timpul unei curse la… cimitir.

Totul s-a întâmplat în Reșița, acolo unde femeia a chemat un taxi pentru a merge la cimitir. Cel care i-a fost șofer bătrânei s-a dovedit a fi chiar fostul fotbalist Claudiu Balaci.

După ce a coborât la cimitir, femeia și-a dat seama că și-a pierdut geanta în care se afla o sumă uriașă de bani și a sunat la dispeceratul firmei de taxi.

Taximetristul a găsit poșeta plină cu ziare, iar, printre ziare, un teanc masiv de banconete de 100 de euro, 9.550 euro mai precis, și peste zece mii de lei.

„Doamna a coborât, i-am dat geanta din portbagaj, a plătit cursa, am urcat la volan și am plecat. Am avut încă vreo patru curse până când dispecera a anunțat prin stație că se caută șoferul ce a avut o cursă la cimitir, pentru că o femeie a reclamat la Poliție pierderea unei sume mari de bani”, a declarat Balaci pentru expressdebanat.ro.

„Norocul doamnei a fost că toți s-au urcat în față, iar doamna uitase poșeta pe bancheta din spate, chiar în spatele scaunului șoferului, deci nu am văzut-o”, a mai precizat Balaci.

După încheierea cursei, fostul fotbalist a găsit poșeta doldora de bani și a plecat direct la Poliție.