O femeie a aruncat pe podea 13000 de monezi. Ce a ieșit i-a lăsat pe toți invitații săi fără cuvinte. Este de vis ce i-a reușit. Galerie foto

Pennies sunt ceva ce mulți oameni nici nu bagă de seamă. Sunt asemănători monezii noastre de 1 ban sau de cinci bani și se găsesc peste tot, de la pernele de pe canapea și până în parcarea magazinelor. Nimeni nu își bate capul atunci când pierde un penny.

O femeie strânsese atât de multe astfel de monezi mici, încât într-o zi a început să se gândească la modul în care le-ar putea folosi într-un mod creativ. Și nu a durat mult până să își dea seama ce ar putea face cu ei.

Tonya Tooners a împărtășit pe Imgur la ce s-a gândit ea și cum a folosit monezile învelite în cupru.

Pentru că este puțin probabil să vezi așa ceva oriunde, aceasta a început să creeze un model în mijlocul camerei din micuțele monezi. Pentru proiectul ei, ea a folosit aproximativ 13.000 de bani, adică doar 130 de dolari.

A mai folosit și 10 sticle de clei și niște mortar pe care el-a găsit la subsol, de asemenea, și niște rășină care a fost puțin mai scumpă decât cleiul.

Tonya a început prin măsurarea zonei și localizarea precisă a centrului podelei. După aceea, a tras o axă pe care să o folosească ca un ghid și a început să lipească puțin câte puțin monezile, pentru a le da forma unui diamant. A lăsat totul să se usuce apoi, iar când și-a dat seama ce a făcut, a fost extrem de mulțumită. Într-adevăr, după o muncă atât de migăloasă care necesită atât efort, munca i-a fost răsplătită, iar acum camera arată foarte bine.

Chiar dacă a fost nevoie de mult timp, totul a meritat cu prisosință. Iată ce a realizat din 13000 de monezi:

CITEȘTE ȘI: Se pregăteau să verifice pentru ultima dată copilul, când au observat ceva straniu lângă pătuțul lui. Ce făcea bebelușul în fiecare noapte! Nu le-a venit să creadă, au filmat totul:

Considerând faptul că bebelușii sunt niște ființe extrem de fragile, nici nu este de mirare faptul că părinții fac tot posibilul să îi țină în siguranță și să îi învețe zi de zi cum să ocolească obstacolele, cum să vorbească și cum să se comporte.

Unii dintre părinți ajung să fie sufocanți tocmai din dorința ca cel mic să nu pățească niciodată nimic. Aleg monitoare, camere prin toată casa și se asigură din oră în oră că bebelușul este în siguranță.
Gabriel Moore și soția lui îl verificau constant pe micuțul Tyler în timp ce adormea.

Însă, într-o noapte, au intrat în camera băiețelului și au avut parte de o surpriză de proporții! Bine că a fost camera să înregistreze, pentru că descoperiseră ceva care i-a uimit, de-a dreptul.

Ei bine, în momentul în care mama a încercat să pună mâna pe fiul ei, ceva extrem de straniu s-a întâmplat. Nu era nimic în neregulă cu bebelușul, însă de fiecare dată când repetau gestul, Tyler le răspundea la fel. Iată ce făcea în timpul nopții copilul. Nici nu este de mirare că cei doi trebuie să se abțină mereu să nu râdă cu lacrimi: