O mai știi pe Dulce Maria? Actrița din Îngerașul s-a transformat într-o bombă sexy care-ți răsuflarea! Uite cum arată acum Daniela Aedo, e superbă!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-11-6.mp4"][/video2]

Actrița Daniela Aedo a ajuns la frumoasa vârstă de 23 de ani și a devenit o tânără superbă, păstrând și ceva din inocența care a făcut-o atât de celebră și iubită în telenovela „Îngerașul”. Daniela Aedo a dat viață personajului Dulce Maria, o fetiță adorabilă cu obrăjorii rotunzi și un zâmbet de milioane, a cărei mamă a murit și care este crescută de tatăl, mătușă și unchiul ei.

Tatăl fetiței este devastat de pierderea soției și își duce fiica la un internat de măicuțe unde cea mică face multe năzbâtii și o întâlnește pe sora Cecilia, cea care îi și devine mamă adoptivă în cele din urmă. Chiar dacă Daniela Aedo a cunoscut statutul de vedetă datorită rolului din „Îngerașul”, aceasta a obținut primul rol la doar 3 ani.

De atunci micuța actriță a avut multe proiecte TV, ultimul fiind în 2009, când a jucat în “Mi pecado”. În clipul de mai sus puteți vedea multe imagini cu transformarea uluitoare a acestei actrițe extrem de speciale!