O pisică a venit la acest muzician care cânta pe stradă, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Ce a făcut pisica e incredibil

Aceasta este o poveste despre o pisică și un bărbat, un bărbat care se chinuia din greu să aibă ce să mănânce a doua zi și se lupta cu tot felul de alte probleme personale.

Aceasta este povestea lui James Bowen și a lui Bob, o pisică care s-a împrietenit cu acest bărbat fiindcă voia probabil să îi schimbe viața! Prima dată James l-a întâlnit pe Bob pe holul clădirii în care locuiește și atunci crezuse că este pisica altcuiva.

Dar Bowen a început să fie din ce în ce mai îngrijorat când a văzut pisica în același loc în fiecare zi. Când a verificat-o a observat că nu are nicio zgardă, dar a întrebat oricum pe vecini dacă aparține cuiva.

Atunci când nimeni nu a spus că pisica îi aparține, Bowen a decis să o ajute chiar el. În acest fel au ajuns cei doi atât de populari pe străzi încât oamenii au început să se îngrămădească să îi vadă!

Ce final fericit, nu-i așa? Vă invităm să urmăriți acest clip adorabil și să împărtășiți această poveste minunată care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume și cu prietenii voștri, probabil le va face ziua mai furmoasă! Iată clipul: