O tânără i-a spus mamei sale că vrea să renunțe la școală și să se facă stripperiță. Reacția mamei sale este genială, devenind virală!

Aissa Sencion este studentă la Universitatea din Arizona și într-o conversație cu mama ei, a zis în glumă că ”nu mai bine se lasă de școală și se face stripperiță”?

Din păcate pentru Aissa, sau din fericire (depinde din ce punct de vedere privești situația), mama ei are un simț al umorului foarte ascuțit și usturător, așa că i-a trimis fiicei ei un pachet cu haine de stripperiță și cu un bilet în care scria:

“M-am gândit că ar fi perfecte pentru o primă ținută pentru a-ți da startul în minunata carieră“.

Aissa s-a amuzat când a văzut răspunsul mamei ei la gluma trecătoare pe care a făcut-o ea la telefon.

Așa că, a făcut o poză și a postat-o pe contul ei de Twitter să vadă și prietenii ei ce mamă trăznit de acidă are.

CITEȘTE ȘI: A găsit pe jos o piatră maro, dar când s-a apropiat și a văzut ce e a fugit! Când s-a întors a făcut o descoperire uimitoare

Unele animale au trăsături fizice fără de care nu ne-am putea imagina specia lor: gâtul lung al girafelor, sau tentaculele caracatițelor.

Tocmai din acest motiv este ariciul Nelson un reprezentant foarte rar al speciei sale: din motive complet necunoscute el s-a născut așa cum îl vedeți – fără niciun ac! El este ariciul chel.

Din păcate, din cauza faptului că nu are o modalitate naturală de autoapărare, nu va putea supraviețui niciodată în sălbăticie.

Iată ce mărturisește reprezentanta fondului animalelor sălbatice:„Pentru noi Nelson este un adevărat mister. Este pur și simplu uimitor cum a reușit el să supraviețuiască atâția ani”.

Se pare că Nelson e sănătos, dar viața lui e un rai, primește cu regularitate ședințe ședințe de masaj cu ulei! Stăpâna lui spune că probabil cauza pentru care nu are nici măcar un ac va rămâne necunoscută pentru totdeauna.

Deși Nelson nu este atât de drăguț ca ceilați arici pe care i-ați văzut, el este cu siguranță cel mai special arici pe care îl veți vedea vreodată.

Iată câteva imagini: