Oana Roman a hotărât. Ce spune Marius

Trăim într-o lume în care tehnologia mobiă ne acaparează foarte mult timp din viaţă. Uităm să punem accent pe oamenii din jurul nostru şi pe lucrurile care contează cu adevărat. Nici vedetele nu stau mai bine la acest capitol, iar una dintre personele care simt asta este Oana Roman.

Vedeta conştientizează că dedică foarte mult timp telefonului, iar de astăzi a luat o decizie importantă. Oana Roman a decis ca în fiecare zi, timp de o oră, să-şi închidă telefonul pentru ca nimeni să nu o mai deranjeze şi, astfel, să poată medita asupra lucrurile din viaţa ei. Oana Roman a transmis decizia sa într-un mesaj pe Facebook, totul pentru a-i face şi pe fanii săi să-i urmeze exemplul, dacă se regăsesc în siuaţia sa.

„Am hotărât să fac ceva pentru mine. În fiecare zi să-mi iau o oră în care să închid telefonul, să-mi golesc capul de gânduri şi grij şi să meditez. Încep acum”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Primul care a primit cu bucurie acest demers a fost chiar soţul ei, Marius Elisei, care i-a răspuns cu un mesaj de dragoste.

„Te iubesc, iubirea mea”, a fost răspunsul soţului său, Marius Elisei.