Oana Roman si-a facut aparitia la botezul fetitei Gabrielei Cristea cu aceasta punga in mana. Surpriza: ce avea in ea! Toti invitatii au vazut cand a scos-o și au rămas mască:

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt cei mai fericiți părinți! Cei doi și-au creștinat fetița, pe Bella Victoria Margot, sâmbătă (14 aprilie). A fost paradă de vedete la petrecerea de după botez. Printre primii invitați care au ajuns la localul din Pipera au fost Marius Elisei și Oana Roman. Ei i-au adus micuței Victoria un cadou personalizat.

Oana Roman a vrut să îi ofere fetiței Gabrielei Cristea un cadou personalizat și prețios. Ea i-a adus micuței Victoria o lingură de argint, semnată de un brand celebru de bijuterii și ceasuri. Gabi Cristea a fost foarte impresionată de cadoul pe care l-a primit de la Oana Roman și a făcut ochii mari când l-a văzut. Din popor se spune că este bine ca bebelușii să primească lucruri de argint, în ziua botezului. Vedeta a vrut să păstreze această tradiție și să-i ofere micuței un cadou special.

Câți bani au câștigat Gabriela Cristea și Tavi Clonda la botez

Suma pe care cei doi au câștigat-o la botezul fetiței lor nu a fost una mică. Cei aproximativ 150 de invitați nu s-au uitat la bani, mai ales că au fost răsfățați cu cele mai alese mâncăruri și băuturi într-unul din cele mai selecte localuri din București. Surse Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, au dezvăluit Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro. În privința nașilor, sursele noastre susțin că cei celebri au dat 1.000 de euro, iar ceilalți doi au dat în jur de 500 de euro fiecare, asta pe lângă cadourile pentru micuța Victoria. Suma totală le-a revenit integral Gabrielei Cristea și lui Tavi Clonda, întrucât nu au fost nevoiți să plătească niciun leuț pentru botez.