„Oare cand voi incepe si eu sa transport oameni?” – Asa arata autobuzul unui sofer din Focsani dupa ce toata ziua i-a plimbat pe ei – Incredibil cine s-a urcat in autocar: Vi se pare normal?

Aceasta imagine a fost postata pe retelele de socializare de ctare un sofer de autobuz din Focsani. Asa arata autocarul lui dupa ce toata ziua a fost in excursie cu mai multi elevi aflati in „Saptamana altfel”

Mizeria lasata de cei mici in autobuz este inimaginabila. Acest lucru s-a intamplat, chiar daca elevii au fost tot timpul insotiti de catre cadrele didactice. „Dupa o „cursa altfel” cu „Scoala Altfel” din Focsani. Este cea mai buna oglinda a educatiei din Romania anului 2018, fie ca vorbim despre invatamant sau familie. Oare cand vom incepe sa transportam oameni?”, a scris el in dreptul imaginii postate pe net.

In doar cateva ore, fotografia a strans mii de reactii, iar oamenii au distribuit-o pentru a arata cam care este nivelul de civilizatie al unor elevi din Romania.

CITEȘTE ȘI: Socant, ce au gasit anchetatorii cand l-au dezbracat pe criminalul din Brasov! Era o taietura dreapta pe piept!

Florin Buliga avea pe piept urmele unei tentative de suicid! Totul se intamplase in drum spre o manastire

In urma cu doua zile, o tara intreaga a fost socata de o noua crima zguduitoare! Florin Mircea Buliga, un barbat din Brasov in varsta de 43 de ani, si-a ucis cu bestialitate sotia si cei doi copii!

”Moartea a fost violenta in cazul tuturor persoanelor. S-a datorat hemoragiei interne masive, consecutiva unui traumatism toracic, cu plagi injunghiate, penetrante in cavitatea toracica, cu organele atinse, plaman si care s-a putut produce prin loviri repetate cu corp taietor intepator, respectiv cutit. Omul a declarat ca si-a omorat prima data sotia si dupa aceea copiii”, a spus procurorul de caz!
In momentul in care s-a prezentat la IPJ Brasov, barbatul si-a recunoscut vina, insa a tinut sa spuna ca le-a facut un bine celor pe care i-a omorat. Criminalul din Brasov le-a declarat anchetatorilor,dupa ce si-a ucis sotia si cei doi copii, ca a putut comunica cu ei si ca i-au transmis ca acolo „e mai bine”. Mai mult, a sustinut ca a si vorbit cu cei doi copii in timp ce-i omora, pana cand si-au dat ultima suflare.

Florin Buliga avea pe piep urmele unei tentative de suicid! Anchetatorii au ramas muti de uimire
Florin Buliga a mers pe ideea ca el crede in reincarnare si in existenta vietilor multiple. In plus, acesta a mai zis ca in perioada Sarbatorilor Pascale „trebuie sa moara anumite persoane alese”.

Barbatul a socat anchetatorii si prin felul in care si-a facut aparitia la IPJ Brasov! Conform celor care l-au audiat, criminalul avea hainele pline de sangele victimelor, dar si prezenta si cateva rani pe corp. Concret, Florin Buliga avea pe piept urmele unei tentative de suicid, pe care a explicat-o chiar el. “A povestit ca mers la Manastirea Sinca Veche, pentru a se reculege. Pe drum, a oprit masina pe motiv ca ar fi avut o viziune cu privire la faptele pe care le-ar fi comis. A incercat sa se sinucida cu un cutit de vanatoare, insa nu a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit. Avea o linie dreapta, adanca, pe piept, dar fara consecinte grave”, au dezvaluit surse autorizate.