Pădurarul a găsit o colibă ascunsă perfect în pădure, dar când a intrat în ea a început să tremure! A doua zi a venit cu poliția, dar locul fusese curățat complet… Imagini din interior:

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-12-1.mp4"][/video2]

Directorul responsabil cu serviciile de mediu din Arcadia, California, Mark Andre, explora pădurile din Nordul Californiei atunci când a dat peste ceva care era foarte bine ascuns în spatele a câțiva copaci. Deși trecuse mereu pe acolo, era de parcă acea colibă din pădure fusese invizibilă!

Atunci a realizat că era, de fapt, o cabană care era ascunsă cu bună intenție, dar a înțeles asta abia când a intrat înăuntru. Cabana era aproape perfect camuflată, în mod clar construită ilegal și nu arăta prea bine, ba chiar îi era un pic teamă să facă acest pas.

Ce a găsit? Pe lângă provizii și câteva cărți, în cabană existau și liste de acest gen: „Lucruri de cumpărat și de ce să fac rost”, aceasta data din 25 martie 2015. Ceea ce este uimitor este faptul că, atunci când autoritățile s-au întors la fața locului, cabana dispăruse, iar singurul semn că existase în acel loc era un simbol albastru pe pământ! Misterul cabanei și la ce folosea aceasta continuă.

În clipul de mai sus puteți vedea imagini dinăuntrul acestei construcții ciudate.