Părinții vor concedierea acestei profesoare pentru că ”este prea sexy pentru a preda copiilor”. Pe cât de aberant sună, pe atât e de real. Uite cum se îmbracă profesoara

Patrice Tricey Brown este învățătoare pentru cei din clasele I-IV de la o școală din Atlanta, SUA, iar părinții vor să o destituie pentru că ar fi prea sexy pentru job-ul de profesoară.

Patrice este foarte criticată pe social media pentru că oamenii consideră că felul ei de a se îmbrăca nu este potrivit pentru ochii unor copii de 10 ani, părinții susținând că se îmbracă cu haine prea strâmte.

Părinții susțin că felul în care se îmbracă poate distrage mințile naive ale unor copilași și pentru asta nu ar trebui să predea.

Voi ce părere aveți? Este îndreptățit ce vor părinții?

CITEȘTE ȘI: Băiatul acesta a văzut cum un bețiv a răpit o fetiță de 7 ani de pe stradă ziua în amiaza mare și a decis să ia măsuri de unul singur! Ce s-a gândit să facă e pur și simplu nebunesc, uite cum s-a terminat totul

TJ Smith are 11 ani și se juca afară împreună cu alți câțiva copii în orașul lui natal din Texas într-o sâmbătă atunci când ceva tragic s-a petrecut chiar sub ochii lui. De nicăieri și în plină zi un bărbat a venit și a răpit pe o fetiță în vârstă de 7 ani care se juca.

Prima dată TJ a crezut că bărbatul era unchiul fetei, sau o altă rudă de-a ei, dar a simțit că ceva nu e în regulă, așa că a decis să îi urmărească, și foarte bine a făcut!


În timp ce îl urmărea pe bărbat TJ s-a oprit la casa unui vecin pe care îl cunoștea și i-a spus ce văzuse, apoi a fugit în urma celor doi. James, vecinul, și-a luat imediat cheile de la mașină și a plecat împreună cu soția sa după ei. Cuplul nu i-au putut găsi din prima, dar apoi l-au văzut pe TJ care arăta disperat către o casă abandonată.

Bărbatul în stare de ebrietate era în curte, încercând să o ridice pe fetiță la fereastră, pentru a o introduce în casă, nu i-ar fi găsit niciodată dacă TJ nu l-ar fi ținut aproape pentru a le arăta locul.

James l-a trântit pe bărbat la pământ în timp ce soția lui suna la poliție și o îmbrățișa pe micuța care era îngrozită. Alți vecini li s-au alăturat pentru a-l imobiliza pe acel om până când poliția a sosit și l-au arestat.

Rayshawn, răpitorul, a declarat că plănuia să întrețină relații sexuale cu fata în casa părăsită, și ar fi scăpat basma curată, dacă nu ar fi fost curajosul TJ.


Polițiștii i-au dat băiatului o insignă de poliție pe care el a purtat-o foarte mândru a doua zi la școală.

DISTRIBUIE povestea acestui băiețel curajos astăzi!