Photoshop sau chirurgie estetică în exces? Kim Kardashian a îngrozit oamenii cu modul în care arată: „Își promovează fundul injectat sau ne minte?” Uite cum a ajuns să arate

Kim Kardashian are 37 de ani și este căsătorită cu rapperul Kanye West, alături de care are trei copii. Starleta este cunoscută datorită filmulețului deocheat în care apare alături de fostul iubit, dar și datorită formelor ei apetisante, un subiect delicat pentru mulți internauți, mai ales că recent vedeta a postat pe Instagram o imagine care a generat vâlvă uriașă!

Pentru a-și promova produsele, Kim Kardashian s-a decis să se folosească și de corpul său, pentru a obține mai mult profit. Nu degeaba s-a tunat din cap până în picioare, așa că starleta profită din plin de acest lucru atunci când vine vorba de vânzarea produselor sale, potrivit spynews.ro.

Scopul imaginii era promovarea celui mai nou parfum lansat de ea, însă modul prin care a decis să facă acest lucru întrece orice imaginație. Apetisanta brunetă s-a fotografiat întinsă la plajă, iar în prim cadru s-a aflat fundul său gigantic.

Reacțiile au fost extrem de diverse: în timp ce unii s-au întrebat dacă nu cumva Kim a apelat la vreun program de modificare digitală a imaginilor, alții i-au reproșat că nu trebuie să își expună chiar așa coprul pentru a-și vinde produsele.

„Vrea să își vândă parfumul sau își promovează fundul injectat? Sunt confuz…” a fost comentariul unui internaut, la adresa fotografiei postată de Kim Kardashian.

Iată imaginea:

În clipul de mai sus puteți vedea imagini de când vedeta nu avea încă trupul perfect de acum.