Povestea emoționanță a copilului care își vinde jucăriile pe stradă! Părinții băiețelului au divorțat, iar el are mare nevoie de bani. Pentru ce îi trebuie atât de mult încât să aleagă să își vândă jucăriile:

Un copil de numai 10 ani, din Mioveni, îndură zi de zi frigul pentru a-și vinde ultimele jucării rămase ca să își cumpere haine pentru iarnă.

Totul a început în urmă cu câteva zile, într-un gang din orașul Mioveni (județul Argeș). Băiatul de 10 ani își întinde jucăriile pe o ladă și le vinde trecătorilor. Zi de zi, băiețelul, ai cărui părinți au divorțat, îndură frigul pentru a face rost de bani.

Silvan-DJ Ewi, un DJ din Mioveni i-a făcut o poză băiatului şi a postat următorul mesaj pe Facebook: „Îşi vinde jucăriile ca să îşi cumpere haine de iarnă. Cam aşa procedează un băiat de 10 ani. L-am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu ştiu mare lucru despre el, a zis că părinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu”.

Povestea emoționantă a copilului a stârnit sute de reacții pe rețeaua de socializare, iar numeroși oameni au cerut mai multe informații despre el pentru a-l ajuta.