Poza care a șocat lumea! Bunica lui a murit înainte să devină preot, dar apoi a privit o imagine care l-a speriat! Uite care e detaliul care l-a făcut să tremure…

Povestea ciudată a iubitoarei bunici Lori a fost recent publicată pe rețeaua Reddit, și unele informații pe care le veți citi contrazic ceea ce știți deja despre fantome. Deși de obicei fantomele sunt privite ca fiind rele, Lori (așa cum utilizatorul Reddit a decis să îi spună bunicii sale atunci când a făcut povestea publică) a avut un motiv foarte dulce pentru a mai rămâne un pic pe lumea asta!

După ce Lori a fost diagnosticată cu o boală terminală, spera să trăiască suficient pentru a-și vedea nepotul devenind preot, dar din păcate ea a murit înainte de a avea această ultimă frumoasă bucurie…

În timpul ceremoniei de hirotonie, familia a făcut multe poze. Dar când le-au privit mai târziu au fost șocați când au văzut o figură ciudată: era chiar silueta lui Lori, bunica bărbatului, care stătea în spate cu un buchet de flori!

Se pare că nici măcar moartea nu a putut să o țină departe de această ceremonie care a făcut-o atât de mândră de nepotul ei drag.

Tu crezi că bunica Lori chiar a fost acolo cu spiritul?

Iată imaginea care a făcut furori pe internet:

CITEȘTE ȘI: Trei studenți au găsit o grotă sub cămin! Când au intrat au rămas cu gura căscată. Uite ce era înăuntru, Foto

Cine nu a vrut vreodată să descopere un pasaj secret, sau secretele casei în care locuiesc? Eu știu sigur că am vrut!

Trei studenți din Marea Britanie au dat lovitura atunci când au făcut o descoperire care l-ar face și pe James Bond să roșească: ei au reușit să sperie internetul după ce au descoperit ceva extraordinar care era chiar sub căminul în care locuiau.

Ei au descoperit un pasaj secret, o adevărată grotă pe care au arătat-o tuturor prietenilor lor pe cananlele de social media. Au ajuns la pasaj atunci când un muncitor care terminase să le instaleze o lumină de urgență a uitat ușa de la subsol descuiată.

Cei trei au coborât pentru a explora în detaliu pivnița cea mare și au văzut o ușă care ducea către un alt rând de scări. De când descoperirea a fost făcută publică, experții au confirmat că pasajul secret datează din secolul al XIX-lea și că probabil era folosită drept pivniță domestică prin anii 1800.

Iată ce fotografii au făcut înăuntru: