Prințul George a împlinit 5 ani, Ducesa de Cambridge și Prințul William i-au organizat o petrecere de lux cum n-a mai văzut planeta! Uite cât costă, detaliile i-au uimit și pe britanici, dar Regina îl adoră!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-8-11.mp4″][/video2]

Prințul George, primul fiu al Ducesei de Cambridge și al Prințul William, cel de-al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl și bunicul său, a împlinit 5 ani pe data de 22 iulie, iar Casa Regală a dorit să îl sărbătorească pe micul prinț în stil mare după ce anul care a trecut a fost marcat pentru George de începerea școlii și venirea pe lume a fratelui său, prințul Louis.

Sâmbătă seara, înaintea aniversării prințului George, Palatul Kensington a publicat pe pagina de Facebook portretul oficial al acestuia la 5 ani. Fiul cel mare al prințului William zâmbește larg și jucăuș către cameră. Imaginea a fost realizată cu ocazia ședinței foto de la botezul prințului Louis, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, potrivit libertatea.ro. În clipul de mai sus puteți vedea evoluția lui în toate portretele oficiale realizate în apropierea zilei sale de naștere.

„Ducele și ducesa din Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie Prințului George odată cu marcarea celei de-a cincea aniversări și le mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate”, se arată în mesajul postat pe Palatul Kensington alături de fotografie.

Iată care sunt detaliile care au „răsuflat” în presă despre petrecere până acum: petrecerea va costa 100.000 de dolari, în plus, conform unei surse din anturajul cuplului, care a dat detalii pentru publicația Life&Style, „Kate organizează o petrecere de proporții, în grădina Palatului Kensington, care va costa 100.000 de dolari. Ducesa de Cambridge nu-și răsfață copiii întotdeauna în acest fel, însă vrea ca aniversarea de 5 ani a lui George să fie una memorabilă”. Aceeași sursă a mai adăugat: „Vor fi o mulțime de mașinuțe, cum ar fi mini-Ferrari, pe care George și prietenii lui să le conducă prin curtea palatului. Vor fi și sute de baloane și zonă imensăunde copiii vor putea construi Lego. Kate plănuiește, de asemenea, să facă acolo un parc de distracții, unde să monteze și o casă gonflabilă”.

Mai mult, 15 oameni au fost angajați pentru petrecere, de la pizzari la magicieni. Oare ce cadou a primit de la străbunica sa?