Reactia neasteptata a lui Catalin Cazacu atunci cand a dat nas in nas cu fosta iubita! Ce a facut “faimosul” de la Exatlon in momentul in care a vazut-o pe femeia care ii terfelise numele:

Catalin Cazacu, reactie neasteptata cand s-a intalnit cu fosta iubita! Barbatul a tratat-o exact invers de cum se astepta ea.

Un adevarat devorator de dive, Catalin Cazacu s-a iubit cu multa pasiune cu Maria Simion. A fost o dragoste ca-n filme si prietenii puteau jura ca sportivul si creatoarea de moda vor ajunge in fata ofiterului Starii Civile! Insa, dupa doi ani, atunci cand mai toti se asteptau sa fie invitati la nunta, cei doi s-au despartit, culmea, fara prea multe explicatii!

E adevarat Catalin a tinut sa precizize atunci ca motivele nu au fost legate de certuri, ci mai degraba de obisnuita! “Nu ne-am despartit cu pahare sparte, usi trantite si nici vorbe aruncate. Ne-am trezit pur si simplu invinsi de soarta, o soarta care, in decursul timpului, in lupta cu povestea noastra de iubire, a jucat de multe ori murdar si s-a aliat cu oricine si orice.

Din pacate, aceasta lupta a erodat din noi, fara ca noi sa ne dam seama sau sa putem sa ne aparam. Maria mi-a oferit cele mai frumoase si intense clipe din viata mea, m-a facut un om mai bun, asa cum eu nu puteam sa reusesc sa fiu vreodata”, a declarat motociclistul, pentru WOWbiz, la scurt timp dupa despartirea de Maria Simion.

Nu acelasi lucru l-a spus atunci designera, care a digerat greu separarea! Femeia s-a plans in anturaj de comportamentul lui Catalin si, ca o persoana ranita, nu prea l-a menajat! ”Maria i-a facut o imagine deformata si l-a barfit. Nu a fost corect, insa asa a simtit ea sa actioneze la vremea respectiva! Fireste ca toate cuvintele au ajuns si la urechile lui Cazacu, dar el a preferat sa taca”, au dezvaluit persoane din preajma fostului cuplu!

Catalin Cazacu, reactie neasteptata cand s-a intalnit cu fosta iubita! In mod cu totul surprinzator insa, in ciuda cuvintele grele aruncate de creatoarea de moda, barbatul a avut o atitudine pacifista la prima lor revedere in public! “Prezent la deschiderea unui magazin de costume de lux, “faimosul” de la Exatlon a dat nas in nas cu Maria, venita la bratul noului amorez! In momentul in care l-a vazut, ea a inghetat! A crezut ca motociclistul ii va reprosa tot felul de lucruri, dar el a actionat total invers! S-a dus la designera, a salutat-o, a intrebat-o ce mai face, a dat apoi noroc cu barbatul de langa ea si a zambit de parca nimic nu s-ar fi intamplat! Dupa zece minute, a plecat linistit si a lasat-o pe femeie fara replica”, au dezvaluit persoane de la fata locului!

sursa: wowbiz.ro