S-a întâmplat aseară, după Exatlon: Cosmin Cernat a făcut anunțul: Ce se va întâmpla de fapt în Marea Finală și cum vor putea concurenții să ajungă acolo:

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, in direct din Republica Dominicana. Prezentatorul si comentatorul Exatlon a dezvaluit care sunt regulile din finala si semifinala, despre favoritii Exatlon, dar si despre cele mai grele momente din competitie.

„Urmeaza jocurile directe, individuale. In semifinala, se pleaca de la 8 puncte. Fiecare infrangere inseamna un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am ramas cu baietii. Fetele au plecat pentru ca baietii au fost mai buni, din punctul meu de vedere. Au ramas patru atleti exceptionali.

In semifinala au parte de un traseu nou, nu l-au mai intalnit, intensitatea si presiunea sunt mai mari. Nu exista favoriti, m-am ferit sa spun inainte. Este o provocare sa faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, intr-un interviu live din Republica Dominicana.

În seara Finalei, totul va fi transmis live, iar telespectatorii au trei ore la dispoziție să își voteze preferatul.