S-a oprit lângă o cireadă de vaci care se răcorea într-un iaz, a început să le filmeze când o vacă s-a apropiat și a început să urle către el! Abia când a urmărit-o a înțeles ce secret uluitor ascundea!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-12.mp4″][/video2]

Un bărbat pe nume Dave a decis să se oprească lângă o fermă din Millbrook, Ontario, pentru a filma o cireadă de vaci care se răcoreau într-un iaz mic. Însă nu a stat prea mult acolo, privindu-le, până a observat că una dintre ele era foarte vocală și se apropia extrem de mult de el!

Numele vacii era Flo, și la început Dave credea că era doar curioasă cu privire la el, dar apoi a observat că părea deranjată și că stătea lângă o anumită parte a gardului electric care o împiedica pe ea și pe celelalte vaci să părăsească pășunea. Dave și-a dat seama că ceva nu era în ordine, așa că a decis să se apropie de ea.

Flo l-a dus într-un loc unde Dave a înțeles rapid ce se petrecea. Dincolo de gard era un pui de vacă nou născut, Flo tocmai îl fătase, dar cel mic se rostogolise, iar ea nu mai putea ajunge la el pentru a-l hrăni. Dave a știut că trebuie să o ajute, așa că a luat un băț și l-a folosit pentru a face loc pe sub gardul electric. Apoi a încercat să împingă vițelul pe sub gard. A fost greu, Dave și vițelul au primit câteva șocuri electrice, dar la final cel mic a fost reunit cu mama lui.