S-a sărutat cu un străin în Turnul Eiffel și a cerut tuturor ajutorul ca să îl găsească. Cine era băiatul care i-a cucerit inima în Paris. A avut o mare surpriză când l-a găsit:

Pentru mulți, Parisul este cel mai romantic oraș din lume. Acolo oamenii vorbesc limba iubirii. Cuplurile se țin de mână pe străzile pietruite, după ce se bucură de cea mai bună bucătărie franceză și, fără excepție, se sărută și își declară iubirea în vârful Turnului Eiffel.

Cu toate acestea, pentru Juliana Corrales de 18 ani din California, un sărut romantic al Turnului Eiffel cu un străin s-a transformat într-un dezastru.

Eleva în vârstă de 18 ani era într-o călătorie școlară la Paris, când și-a promis că va săruta pe cineva în Turnul Eiffel. Și-a postat pe Twitter planul care a dus ca buzele ei să fie sărutate de un străin frumos.

„Am mers la Paris pentru 12 zile cu cei mai buni trei prieteni”, a scris ea pe rețeaua socială, „și de când părinții mei m-au surprins cu această veste că voi ajunge acolo, am făcut un pact cu mine că voi săruta pe cineva în Turnul Eiffel.”

„Pe data de 6 ianuarie eram în Turnul Effiel și căutam pe cineva cu care să mă sărut. Din păcate, nu existau multe opțiuni pentru că nu era nimeni de vârsta mea care să nu vină cu prietena”.

Dar, din fericire, prietenul meu l-a văzut pe Gavin și l-am urmat până la nivelul superior și ea l-a lovit pe umăr și apoi s-a retras să mă lase pe mine să vorbesc cu el. Cumva, am reușit să fac propoziții concise și l-am întrebat dacă nu l-ar deranja să mă sărute.

„I-am explicat pactul meu și, spre uimirea mea, el a fost de acord să mă sărute.”
Dar nimic nu ar fi pregătit-o pe Juliana pentru ceea ce urma să se întâmple.

„Așa că ne-am sărutat și a fost destul de grozav, iar prietenii mei m-au aplaudat și am râs cu toții”, a dezvăluit tânăra entuziasmată. Și apoi mama lui a strigat: Acesta este fiul meu, sărută-l din nou, să pot face o poză și, bineînțeles, am acceptat pentru că era superb.

Iată sărutul celor doi:

Cu toate acestea, Juliana a uitat să îi ceară numărul de telefon, iar acum vrea să îl găsească pe Gavin prin intermediul rețelelor de socializare.

Nu a trecut mult timp și Juliana l-a găsit, însă acesta avea deja o iubită și tânăra are inima frântă.

CITEȘTE ȘI: Doi copii au găsit un pui de vulpe în pădure și l-au dus acasă. După un an de zile, au avut un șoc. Ce era, de fapt, simpaticul animal:

Doi copii care au vrut să facă o faptă extrem de bună au avut parte de un adevărat șoc.

Puștii originari din China se jucau într-o pădure, când au găsit un pui de vulpe speriat, pe care au decis să îl ia acasă și să îl îngrijească. Pentru că părea simpatic, copiii l-au hrănit, au avut grijă de el și s-au jucat în fiecare zi cu el.

Însă, un an mai târziu, copiii au început să suspecteze că vulpea pe care au găsit-o nu esre o vulpe.

Puiul de vulpe nu se maturiza într-o vulpe obişnuită. Labele erau mai mari decât ar fi trebuit, nasul mai bombat, iar ghearele mai proeminent, potrivit antena3.ro.


Aceștia au decis să meargă cu animalul la veterinar, iar acolo au aflat vestea cea mare, care le-a dat viața peste cap: aveau de-a face cu un urs panda roşcat, o specie rară de panda, ce creşte în Munţii Himalaya şi în Sud-Vestul Chinei. Copiii au trebuit să elibereze animalul în pădure, însă vor rămâne mereu cu amintirile frumoase cu simpaticul animal.