S-a speriat de cutremur, a ieșit pe stradă, dar a văzut spumă albă peste tot! Când s-a apropiat și a mirosit-o nu i-a venit să creadă ce era… Nu s-a mai întâmplat niciodată! Imagini în premieră

[video2 width=”960″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-9-10.mp4″][/video2]

După ce două cutremure recente au zguduit din temelii Japonia, rezidenții au descoperit o spumă misterioasă care era peste tot pe străzile orașului Fukuoka. Imediat după observarea spumei care era greu de ratat, oamenii au început să posteze imagini și clipuri cu zisa spumă, lucru care a dus la multe speculații.

Unii cred că conductele subterane de apă s-ar fi spart datorită cutremurului puternic, dar până acum nimeni nu a venit cu o confirmare oficială care să clarifice ce era de fapt spuma.

În cele din urmă, rezidenții s-au așezat la cozi de urgență pentru mâncare și apă în cadrul unor centre de ajutor instalate de guvern. În plus, oficialii și-au exprimat îngrijorarea că posibila ploaie densă ar putea provoca alunecări de teren care ar putea obstrucționa eforturile de salvare ale răniților.

În clipul de mai sus poți vedea cum a arătat în 2016 deja celebra spumă de pe stradă, ieșită după cutremurele gemene cu magnitudinea de 7.3, din Fukuoka, la 90 de kilometri de epicentru.