S-a spus că ar fi însărcinată și acum a venit dovada incontestabilă. Meghan Markle a cucerit lumea întreagă! Imaginile vorbesc de la sine! Prințul Harry e un norocos!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-She-will-make-a-wonderful-mother_-Royal-fans-hail-Meghans-maternal-instincts.mp4"][/video2]

Meghan Markle a dovedit că este extrem de pregătită să devină mămică în ziua de duminică, atunci când participa la un eveniment, mai precis Audi Polo Challenge, care a avut loc în Ascot, Berkshire. Aici toți ochii au fost, bineînțeles, doar pe ea, mai ales că fanii au avut ce vedea, Meghan s-a comportat exemplar, mai ales față de copii.

Ducesa de Sussex și-a arătat calitățile materne. Fosta actriță a fost surprinsă de paparazzii în timp ce se ținea de mână cu o fetiță, cu care se pare că a legat o frumoasă relație. „Iubesc felul în care se poartă atunci când întâlnește copii, asta spune multe despre ea”, a scris un internaut pe Instagram.

În cele din urmă jurnaliștii britanici au aflat că micuța fetiță blondină care a fermecat-o pe ducesă, ar fi fiica lui Mark Dyer, Isabella, cea care pare cucerită total de blândețea și bunătatea lui Meghan.

Mai demult, În timpul acestei vizite oficiale, actrița și-a dezvăluit dorința de a-și întemeia o familie cu viitorul ei soț cât mai repede cu putință. În timp ce îi erau prezentate produse destinate îngrijirii bebelușilor: „Sunt sigură că, la un moment dat, o să avem și noi nevoie de aceste produse. Sunt foarte drăguțe”.

Sinead Murphy, cea care deține compania care comercializa acele produse, dar și cea cu care Meghan a schimbat câteva vorbe, a declarat că se așteaptă ca Meghan și Harry să devină părinți imediat după nuntă: „Având în vedere că nunta se apropie cu pași repezi, e foarte posibil să fie un anunț în acest sens în următorii ani. (…) Păreau foarte interesați de produse. Harry a manifestat inters vădit pentru produsele destinate băii. Imediat cum a văzut articolul de pus în cădiță a înțeles imediat. Mi-a zis: ”ah, anti-alunecare”.”, a dezvăluit Sinead. În plus, și Prințul Harry părea a fi în temă cu utilizarea acelor produse, semn că nepoțeii lui l-au pregătit pentru meseria de tătic.