S-au uitat pe cer și au înmărmurit, dar când au privit atent în mijlocul cercului uriaș, au căzut în genunchi de groază! Ce s-a întâmplat mai apoi a fost înregistrat dar nimeni nu poate crede că e real! Video!

[video2 width=”360″ height=”360″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-5-4.mp4″][/video2]

O furtună uluitoare, aproape miraculoasă ca imagine, a fost înregistrată și a devenit virală, și cunoscută peste tot în lume drept cea mai frumoasă furtună din lume. Totul s-a petrecut în Dakota de sud, America.

Pe cer se poate vedea un fel de sistem complicat de nori în spirală care par aproape ireali și care au apărut în mijlocul unei șosele. Pe fundal poate fi auzit tunetul, în timp ce spirala se învârte ca într-un film cu multe efecte speciale. Filmarea a fost realizată pe data de 19 iunie 2015, iar furtuna s-a deplasat rapid, uimind șoferii.

Unul dintre aceștia a oprit pentru a filma, astfel avem aceste imagini aproape miraculoase. Vă invităm să le priviți în imaginile de mai sus.