Scandal! Nuntă nouă în Familia Regală! Se va întâmpla în curând, dar mireasa e acuzată că îl copiază pe Prințul Harry! A anunțat ce va face în fața altarului și fanii au explodat!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-5-7.mp4"][/video2]

Prințesa Eugenie a Marii Britanii ia modelul lui Harry și invită la nunta sa, care va avea loc pe 12 octombrie la Palatul Windsor, 1.200 de persoane din popor. Eugenie este verișoara primară a celor doi prinți și se va căsători în toamnă cu Jack Brooksbank, a anunțat Palatul Buckingham. Se pare că anul acesta a fost unul productiv în ceea ce privește căsătoriile regale.

Eugenie, în vârstă de 28 de ani, este fiica cea mică a Prinţului Edward (cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta) şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, ducesă de York. Cea de-a doua nuntă regală a anului va avea loc pe 12 octombrie în aceeași locație aleasă de vărul ei prințul Harry: Capela St. George și palatul Windsor, potrivit libertatea.ro.

În același timp, la fel ca în cazul nunții lui Harry cu Meghan Markle, Eugenie dorește să aibă tot 1.200 de membri ai publicului pe lângă invitații cuplului. Aceștia vor proveni din rândul organizaţilor caritabile şi de la şcolile locale urmate de Eugenie.

Ba mai mult, potrivit comunicatului oficial, după ceremonia religioasă, cei doi însurăței vor face o scurtă călătorie cu trăsura prin Windsor, asemănătoare cu cea făcută de Harry şi Meghan, în prezenţa unei mulţimi uriaşe.

Eugenie este a noua în ordinea succesiunii la tronul britanic și lucrează în lumea artei.

Sursa: libertatea.ro