Scandal uriaș! Au văzut o femeie care stătea așa în public, dar când s-au dus la ea și-au dat seama care e adevărul înfiorător. Ce i-au făcut bărbații a ajuns pe prima pagină a ziarelor!

[video2 width="640" height="360" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-9.mp4"][/video2]

Cântăreața de hip-hop Nicki Minaj are statuie de ceară la celebrul muzeu Madame Tussauds din Las Vegas. Aceasta a devenit populară pentru turiști din toată lumea care acum au ocazia să vadă o statuie care este copia exactă a cântăreței. Totuși, nu toți turiștii sunt foarte „cuminți”… Unii dintre ei și-au făcut selfie-uri cu statuia, dar nu în modul convențional, ci în situașii extrem de provocatoare…

Rețelele de socializare s-au umplut cu selfie-uri pe care turiștii le fac cu statuia de ceară a lui Nicki Minaj. Și pentru că statuia ei nu este una obișnuită, ci stă în aplecată, ca în celebrul ei videoclip “Anaconda”, turiștii s-au pozat în ipostaze foarte “tandre” cu statuia, scrie stirileprotv.ro.

Imediat după dezvăluirea statuii, Azelealia Banks, o altă rapperiță, nu tocmai prietenă cu Nicki Minaj, scria pe Twitter că : “toata lumea se va fotografia cu fundul ei si va face poze deocheate”, ceea ce s-a dovedit a fi foarte aproape de adevăr.

“De obicei, vizitatorii nostri au un comportament decent si nu am patit asa ceva pana acum. Facem tot posibilul sa ne asiguram ca statuile de ceara sunt tratate cu respect, fara sa fie denigrate. E clar, ca de aceasta data, nu am fost suficient de vigilenti. Insa am informat toti angajatii sa fie atenti si sa raporteze orice fel de comportament neadecvat” au scris reprezentanții muzeului Madame Tussauds, într-un comunicat oficial.