Scandal uriaș! Inna, acuzată că i-a spart casa unui actor faimos!cât de frumoasă e și nevasta bărbatului! Furioasă, aceasta a avut o reacţie incredibilă! Ce i-a cerut actorului: Ce a declarat acesta despre cântăreața noastră:

Zvon cu iz de amantlâc legat de cântăreaţa noastră. Inna i-a spart casa unui actor celebru?! Totul a plecat după ce solista a filmat o reclamă la şampon!

Inna este un magnet pentru brandurile din străinătate. După ce a filmat o serie de spoturi publicitare pentru o firmă de băuturi răcoritoare, românca a primit propunerea unei reclame la şampon, alături de actorul Burak Ozcivit.

Cunoscut după rolurile sale din telenovelele turceşti, precum „Dragoste infinită” sau „Suleyman Magnificul”, bărbatul în vârstă de 33 de ani a primit un milion de dolari pentru reclama alături de Inna. Doar că această colaborare nu a fost pe placul soţiei turcului, Fahriye. Conform gazetevatan.com.tr, aceasta i-a interzis soţului ei să posteze imagini cu Inna sau să devină prietenul ei pe reţelele de socializare. Momentul de apogeu al furiei femeii a avut loc când a aflat că Inna şi Burak au stabilit să lanseze, în duet, o piesă în limba turcă!

sursa: fanatik.ro