Se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat. Când și-a dat seama ce încerca să îi transmită nu s-a mai putut ține pe picioare! Ce voia delfinul de la el e incredibil

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-11-8.mp4″][/video2]

Delfinii sunt cunoscuți pentru inteligența lor și pentru spiritul lor jucăuș, dar unul dintre aspectele despre care nu se vorbește cu privire la ei este modul în care mănâncă. Precum mai toate animalele marine, dieta lor este formată în mare parte din pește.

Însă alergatul după pești nu este foarte relaxant, astfel că aceste mamifere inteligente au fost obligate să găsească alte moduri de a-și găsi mâncarea. Delfinii și-au dat seama cum să facă peștii să intre direct în gurile lor deschise!

Delfinii și-au dat seama că peștii nu călătoresc prea bine în afara apei sau pe suprafețe uscate. Când un delfin localizează un banc de pești și începe să înoate în jurul lui, își folosește coada pentru a bate ușor în pământ. În acel moment un nor de praf și nămol începe să se ridice în timp ce delfinul continuă să înoate în spirală, prinzându-i pe pești într-o celulă de nămol și praf.

În timp ce delfinul se apropie de ei tot mai mult, peștii se agită și înoată în afară, dar singurul loc unde pot ajunge este gura delfinului! Această sarcină cere mult efort, dar beneficiile sunt valorificate de întregul grup de delfini. Aceasta este încă o dovadă că această specie este una incredibilă.