Se plimba pe plajă când câinele lui s-a aruncat în mare brusc! Când a văzut ce aduce pe mal l-au trecut fiorii! „Trăiește?!” Imagini uluitoare, ce găsise câinele

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Golden-Retriever-Saves-Baby-Deer-From-Drowning-In-Amazing-Rescue.mp4"][/video2]

Uneori animalele noastre de companie fac lucruri uimitoare. De exemplu, acest câine care a devenit viral dintr-un motiv minunat: a salvat un pui de căprioară de la înec sigur. Totul s-a petrecut în apele din Long Island.

Mark Freely înregistra un videoclip în timp ce își plimba câinii, Storm și Sara, dar nu-și putea imagina ce se va petrece. Storm a avut la un moment dat o reacție bruscă: s-a aruncat din senin direct în apă! De ce? Pentru a salva un pui de căprioară care altfel nu ar fi avut nicio șansă.

Dar asta nu e tot! După ce l-a adus pe mal, câinele a început să îl împungă cu nasul pentru a se asigura că este bine. Stăpânul lui Storm a chemat imediat un veterinar pentru a se asigura că animăluțul va supraviețui. În prezent, căprioara se recuperează într-un adăpost pentru animale.

Priviți imaginile înduioșătoare în clipul de mai sus!