Și-a făcut ecografie săptămânal, dar ce au văzut în burta ei în luna a noua i-a încremenit pe doctori, abia atunci și-au dat seama ce se întâmplă! Clipul unic face înconjurul lumii, așa ceva nu mai vezi!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-9-Months-In-The-Womb_-A-Remarkable-Look-At-Fetal-Development-Through-Ultrasound-By-PregnancyChat.com_.mp4"][/video2]

Nu există un numar de ecografii prestabilit pe care o femeie insarcinata trebuie sa-l respecte in timpul sarcinii. O ecografie suplimentara va fi recomandata ori de cate ori medicul care urmareste sarcina suspecteaza o anomalie, insa ar fi indicat sa nu facem mai mult de o vizita pe luna la medicul ecografist, potrivit mamica.ro.

Ecografia fetala reprezinta metoda cea mai sigura de detectare a afectiunile fatului si de obtinere a informatiilor despre fat, ca de exemplu marimea si pozitia. Nu se folosesc raze X sau alte tipuri de radiatii care ar putea sa dauneze fatului, potrivit copilul.ro.

În primul trimestru de sarcină, o ecografie confirmă prezența, localizarea și evolușia sarcinii, estimează cu mare acuratețe vârsta fătului, depistează o eventuală sarcină multiplă, estimeaza riscul existentei defectelor cromozomiale, ca de pilda Sindromul Down, identifica malformatiile congenitale care afecteaza creierul sau maduva spinarii, ajuta la ghidarea unor proceduri precum amniocenteza sau prelevarea de viliozitati corionice.

În clipul de mai sus vă invităm să vedeți imagini impresionante care vorbesc despre miracolul formării unei ființe umane, totul în 3D, săptămână cu săptămână!

Sursa: copilul.ro