Și-a filmat copilul plimbându-se cu bicicleta, dar când a ajuns acasă și s-a uitat pe imagini a început să urle de groază. Ce era în spatele copilului nu va uita toată viața. Vrea să știe toată lumea

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Bizarre-footage-shows-ghost-woman-watches-over-boy-riding-bike-Daily-Mail.mp4"][/video2]

Louise Lenton, o mămică din Marea Britanie, a ieșit alături de băiețelul ei în vârstă de 5 ani la o plimbare cu bicicleta, dar apoi a trecut prin clipe înspăimântătoare. Fără să își dea seama, tânăra s-a apropiat de o zonă cu clădiri istorice din Devon, în Marea Britanie. Micuțul abia învăța să meargă cu bicicleta, dar se descurca minunat, tocmai de aceea, mămica mândră a decis să îl și filmeze. Toate bune și frumoase până în momentul când a ajuns acasă și s-a uitat mai atentă pe înregistrare.

Femeia a simțit că i se face rău, atât de tare a impresionat-o încât a postat filmulețul înfiorător pe contul ei de Facebook, lăsându-i pe oameni fără cuvinte.

Când se afla în fața unei clădiri ce poartă denumirea de Oldway Mansion, Louise a început să își filmeze copilul, fiind foarte mândră de felul în care acesta reușește să se descurce pe bicicletă. Totuși, ea nu și-a dat seama pe moment că la una din ferestre mai apare și altceva. Atunci când și-a dat seama că ceva nu e tocmai în regulă, aceasta a postat imaginile pe rețelele sociale. Episodul straniu le-a dat internauților fiori pe șira spinării, pentru că în filmuleț se poate observa clar o femeie îmbrăcată într-o rochie neagră care îi privea copilul în timp ce se juca. Presupusa fantomă era îmbrăcată de parcă era din secolul 19!

„Cand filmam nu am vazut nimic, la niciuna din ferestre. Eram preocupata sa nu cada fiul meu de pe bicicleta, nu am bagat de seama”, a povestit Louise Lenton, în vârsta de 41 de ani. Cladirea din Devon a fost construită în anul 1800, iar în timpul Primului Război Mondial a fost folosită ca spital.

Surse: Daily Mail, Ciao