Și-a întâlnit marea dragoste când era tânăr, dar a pus punct relației. S-a căsătorit cu altcineva și, din întâmplare a văzut-o din nou pe fosta: „Am constatat că iubirea a rămas intactă, dar…” Ce a pățit!

Se spune că fiecare persoană are parte numai de o mare iubire în viață. Iar un bărbat a fost nevoit să se căsătorească pentru a-și da seama de acest lucru.

Tânărul a povestit cum s-a despărțit de femeia pe care o considera sufletul său pereche. Într-un moment nefericit al vieții, acesta a pus punct relației.

„Eu am avut o mare dragoste în viață, te făcea să te simți de parcă ești pe altă lume, nu trecea un minut fără să mă gândesc la ea, și când eram împreună nici nu observam cum timpul trece. Era ca într-o poveste. A apărut și prima ceartă, minoră ce-i drept, dar imaturi fiind, în jur de 22-23 de ani, am cedat prea ușor din cauza orgoliului nostru prostesc”, povestește tânărul.

Acesta a decis să se mute în alt oraș, iar peste doi ani s-a căsătorit cu o altă femeie. Și, deși ținea foarte mult la soția sa, nu a simțit niciodată acea chimie pe care o avea cu fosta iubită. La un an de mariaj, bărbatul a reluat din nou legătura cu fosta iubită.

„Am rămas surprins să constat că toată iubirea pe care i-am purtat-o a rămas intactă, de parcă s-ar fi ascuns acolo undeva într-o cămăruță a inimii și acum a explodat… Ea are o situație profesională bună, însă pe plan sentimental este răvășită. Nu a reușit după despărțirea noastră să își refacă viața sentimentală… de parca a stat ăștia trei ani și m-a așteptat… Acum amândoi suntem profund tulburați, ea nu vrea (are o educație solida în spirit familist) ca eu să îmi las familia, nici eu nu știu dacă sunt pregătit să fac asta… însă amândoi știm că doar împreună putem fi fericiți… putem trăi acea mare dragoste pe care o ai doar o singură dată în viață…”, a scris tânărul, potrivit smartwoman.hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Un copil a găsit un brad abandonat pe stradă și s-a apropiat. S-a așezat lângă el și i-a spus câteva cuvinte care i-au făcut să plângă pe cei care l-au auzit. Ce a putut să spună:

Zilele acestea, tot mai mulți oameni își abandonează brazii pe care i-au avut în casă în timpul sărbătorilor de iarnă. La fiecare colț de stradă, câte un brad sau mai mulți îi așteaptă pe cei de la salubritate ca să îi colecteze.

Magia Crăciunului a trecut, iar oamenii încearcă să scape cât mai repede de brazii naturali care încep să se usuce și care lasă o mulțime de ace prin casă.

Acest lucru se întâmplă și pe străzile din Marea Britanie.

Un băiețel a fost zărit de gazda unor emisiuni tv și radio, DJ Sian Welby, în timp ce încerca să salveze un brăduț de la moarte.

Sian a făcut și câteva poze pe care le-a postat alături de un mesaj emoționant: „Am fost martora unui copil care a îmbrățișat un brad de Crăciun pe care l-a găsit pe trotuar. Îi spunea: „Nu-ți face griji, vii cu mine acasă”, potrivit Mirror.

Uite aici momentul emoționant: