Si-au dat intalnire in statie, s-au pupat, s-au imbratisat si au sarit in fata trenului! Motivul pentru care doi indragostiti au facut gestul halucinant:

Doi tineri indragostiti, de 27 si 34 de ani, s-au intalnit in statia de metrou, s-au imbratisat si apoi au sarit pe sine. Cei doi au murit pe loc dupa ce un tren i-a lovit din plin.

„La ora 18:46 un barbat si o femeie au fost vazuti in timp ce ajungeau in statie. S-au miscat pe peron. La ora 20:23 au fost loviti de un tren”, au declarat politistii.

Melissa Wood si Christopher Linley au decis sa se sinucida intr-un mod teribil, iar martorii sustin ca au murit imbratisati.

Familiile celor doi sunt devastate, nu inteleg de ce au facut acest gest.

CITEȘTE ȘI: Rasturnare de situatie! Ce s-a descoperit la analizele de sange ale lui Florin Buliga, criminalul de la Brasov

Procurorii care se ocupa de cazul lui Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a omorat sotia si cei doi copii, au decis sa-i faca analize de sange asasinului. Ce au descoperit dupa raportul medical schimba tot ce se stia pana acum.

Cu toate ca Florin Mircea Buliga a declarat ca nu consuma droguri in mod regulat, raportul medical indica faptul ca in ziua crimei ar fi consumat canabis.

„Am primit rezultatele preliminare ale analizelor care arata prezenta unei substante care se regaseste la consumatorii de canabis. Am solicitat o expertiza completa care se va efectua la Mina Minovici si care ne va arata momentul exact in care au fost consumate substantele. Droguri au fost gasite si in masina suspectului, iar dosarul a fost inaintat la DIICOT pentru cercetari“, a declarat Daniel Danca pentru adevarul.ro, despre Florin Mircea Buliga.