Soțul ei a plecat din țară cu munca. Când a ajuns la hotel, i-a cerut femeii o poză pe WhatsApp! După ce s-a uitat bine la ea, i-a cerut instantaneu divorțul, uite detaliul care l-a pus pe jar

Un bărbat a fost nevoit să plece pentru câteva săptămâni într-o călătorie de afaceri. În tot acest timp a vorbit cu soția pe WhatsApp. Într-o zi, omul i-a cerut soției o fotografie, pentru că voia să îi aline dorul.

În fotografie, femeia stătea pe pat cu o chitară lângă. La prima vedere, nimic neobișnuit. Însă când soțul ei a văzut mai atent fotografia, s-a enervat imediat și spre marea surprindere a ei, a cerut divorțul fără să stea pe gânduri.
La o inspecție mai atentă, un detaliu din imagine l-a făcut pe acesta să izbucnească.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat traiește singur, de zece ani, într-un sat abandonat, în care nu mai locuiește nimeni în afara de el. Iată cum supraviețuiește:

Un chinez traieste singur, de zece ani, intr-un sat abandonat, in care nu mai locuieste nimeni in afara de el, in provincia Gansu, din China.

Liu Shengjia a ales sa traiasca singur de mai bine de un deceniu, intr-un sat indepartat. Acesta a fost nevoit sa isi procure singur resurse si hrana, dupa ce familiile s-au mutat, treptat sau ceilalti locuitori au murit.

Acum 10 ani, mama si fratele sau au murit, iar Liu a fost nevoit sa invete sa se descurce singur. Asa ca a ramas singur, cu oile pe care le avea familia si pe care le crestea.

„La inceput, nu puteam sa dorm noaptea, din cauza urletelor scoase de lupi. Dar dupa ce m-am atasat mai mult de oi, mi-au devenit prietene si usor, usor m-am acomodat cu faptul ca traiesc singur” a declarat acesta pentru Independent.

Liu continua sa lucreze totusi pentru directia silvica si castiga lunar 700 de yeni, adica aproximativ 95 de euro. Cu toate astea, este nevoit sa strabata distante foarte lungi pentru a-si cumpara mancare sau apa.

Pentru ca este singurul locuitor intr-un sat parasit de toti locuitorii, Liu spune ca desi se bucura de avantajul de a locui in ce casa isi doreste din sat, spune ca intr-o zi, spera sa poata pleca de aici, intr-un loc populat.

„Sa supravietuiesc aici nu este o problema pentru mine, dar as prefera sa ma mut intr-o zona unde exista oameni, in viitorul apropiat” a mai declarat barbatul, conform Independent.