Stăteau la plajă liniștiți, când au văzut un avion uriaș care se apropia de ei. A fost nevoie de 1 minut ca să se întâmple asta. Uite ce-a urmat apoi, așa imagini nu vezi în fiecare zi

Știm deja că avioanele sunt extrem de puternice, iar acest lucru este demonstrat și în imaginile care urmează.

Mica insulă St. Maarten din marea Caraibelor este foarte cunoscută pentru aeroportul său, Princess Juliana Internațional, care dispune de o pistă direct pe plajă. Adică, în punctul în care se termină pista, începe plaja pe care oamenii își petrec timpul brozându-se la soare.

Turiștii aflați în vacanță pe mica plajă sunt în imediata apropiere a avioanelor. Iar acest lucru înseamnă o experiență inedită pentru fiecare om care alege un sejur în acele locuri.

În imaginile de mai jos se poate vedea cum un boeing se pregătește pentru decolare, în timp ce oamenii care fac plajă stau și privesc cu uimire.

Dar atunci când motoarele avionului lucrează la maxim, se formează curenții de aer din motoare care sunt atât de puternici, încât niciun om nu poate rămâne în picioare și este „aruncat” în mare, fără ca cineva să fie rănit!

Priviți imaginile!