Stewardesa i-a lăsat unei copile un bilet în toaleta avionului și astfel i-a salvat viața! E incredibil ce intuiție de milioane a avut femeia

Shelia Fedrick, care lucrează pentru o linie aeriană din Alaska, a devenit foarte îngrijorată pentru o adolescentă, cu vârsta în jur de 14-15 ani, care stătea lângă un bărbat mai în vârstă.

Stewardesa a declarat mai târziu că bărbatul arăta inteligent iar fata arăta de parcă trecuse prin iad și se întorsese.

Când femeia a încercat să vorbească cu fata speriată însoțitorul ei începea și vorbea pentru ea, acesta devenind defensiv, așa că Shelia a decis să treacă la acțiune.

Stewardesa a lăsat un bilet în toaleta avionului iar tânăra i-a răspuns cu ”Am nevoie de ajutor”. Apoi i-a spus pilotului ce se întâmplă iar acesta a aranjat ca la aterizare pe aeroport să îi aștepte poliția.

Sheila spune că stewarzii au fost învățați la ce semne să fie atenți pentru a-și dea seama când are loc un caz de trafic de carne vie, prin acest curs fiind depistate cel puțin trei cazuri de genul în cursele aeriene.

Shelia i-a dat numărul ei de telefon acelei fete și cele două încă țin legătura. Datorită instinctului ei astăzi fata este adult, face facultate și are o viață frumoasă.

DISTRIBUIE știrea pentru ca oamenii să afle că de multe ori ar putea salva un copil, sau orice suflet, de la o viață de sclavie, pronografie sau abuz fizic printr-un simplu apel la poliție.