Tensiuni in echipa Faimosilor dupa eliminarea Dianei Bulimar! Giani Kirita a rupt tacerea in legatura cu Oltin! „Nici daca….” A avut dreptate să spună chiar așa ceva?

Eliminarea Dianei Bulimar a venit ca o lovitura pentru echipa Faimosilor. Acestia se asteptau ca Oltin, considerat cel mai slab din echipa, sa paraseasca competitia in editia Exatlon de miercuri.

Giani Kirita este de parere ca Oltin nu are sanse sa evolueze, nici daca ar concura timp de 5 ani.

„Oltin nu poate sa demonstreze absolut nimic. Nici daca sta 5 ani aici, el nu poate sa aduca doua puncte amarate” , a declarat Giani Kirita dupa eliminarea Dianei Bulimar.

Anca Surdu, inlocuita la Exatlon Romania cu EA? Asta e mutarea la care nu se astepta…

Arena Exatlon de miercuri s-a lasat cu un deznodamant la care nu multi se asteptau. Desi toata lumea se gandea ca Oltin Hurezeanu va parasi competitia, lucrurile n-au stat deloc asa, iar cea care a fost votata cel mai putin de catre fani a fost Diana Bulimar.

Didi si-a luat la revedere de la colegi avand lacrimi in ochi si e clar ca nici macar ea nu s-a gandit ca va pleca din Dominicana atat de repede. Totusi, fanii show-ului au venit cu o propunere inedita de a o pastra pe Didi in concurs.

O postare in care acestia erau intrebati daca ar fi ok ca Diana Bulimar sa ramana in show in locul Ancai Surdu, concurenta ce a parasit competitia din cauza problemelor medicale, a strans sute de like-uri si comentarii pozitive. „Ar fi cea mai buna decizie”, „O propunere execelenta”, „Ce frumos ar fi” sau „Da, vrem ca Didi sa ramana”, sunt cateva dintre comentariile fanilor la aceasta propunere inedita.

Tu ce crezi, ar putea fi asta o solutie?