Thomas Markle nu se lasă! Își lovește fiica unde o doare cel mai tare: ce a spus despre Prințul Harry e ireal! „A fost o greșeală serioasă!” A povestit pentru prima dată ce i-a zis Prințul la telefon!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-3-2.mp4"][/video2]

Tatăl lui Meghan Markle, noua ducesă de Sussex, se teme că a pierdut orice șansă de a comunica cu fiica sa și cu Palatul Kensington, după ce a oferit un interviu la începutul săptămânii în care a vorbit despre planurile personale ale prințului Harry, dar și despre atitudinea acestuia față de o eventuală ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, potrivit click.ro.

Tatăl lui Meghan are 73 de ani și a decis să acorde un interviu pentru a lămuri speculațiile din jurul absenței lui la nunta propriei fiice. cu această ocazie el a mărturisit că a fost dezamăgit că nu a primit nicio scrisoare de la fiica sa de Ziua Tatălui, și nici chiar după operația la inimă aceasta nu a luat legătura cu el. l își dorește să călătorească în Marea Britanie și să fie vizitat de fiica sa și de prințul Harry. Încă nu l-a întâlnit pe Harry și este nerăbdător, a declarat o sursă dailymail.co.uk. Reprezentanții palatului Kensington au fost contactați de către pubicația britanică Daily Mail, dar au refuzat să comenteze declarațiile lui Thomas Markle.

Recent el a făcut o altă serie de mărturisiri controversate, care i-a pus într-o situație deloc confortabilă pe ducii de Sussex: a afirmat că, într-o discuție telefonică, prințul Harry i-a mărturisit că este de acord ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană și că este de păere că Donald Trump ar trebui să se bucure de mai multă încredere din partea oamenilor. Aceste afirmații sunt complet deplasate întrucât este un fapt știu că membrilor familiei regale le este clar interzis să îți facă publice părerile politice sau simpatiile/antipatiile. Domnul Markle a vorbit la fel despre lejer despre dorința lui Meghan de a avea un copil cât mai curând și a subliniat că un moștenitor va veni pe lume în viitorul apropiat.

Mai mult, Thomas a angajat niște fotoreportei pentru a-l urmări, totul din dorința de a-și reabilita imaginea publică. El a explicat și de ce a ales să facă așa: „Ideea mi-a fost prezentată drept o modalitate prin care să îmi schimb imaginea publică, deoarece în ultimul an toate imaginile cu mine erau deranjante. M-au fotografiat în timp ce îmi luam bere, în timp ce ieșeam din mașină, duceam gunoiul, în timp ce cumpăram o toaletă și au exagerat cu asta. Au făcut tot felul de poze care m-au pus într-o postură negativă. Așa că m-am gândit că ar fi un mod prin care aș putea să îmi îmbunănătățesc imaginea. Ei bine, în mod evident, toate astea s-au transformat într-un coșmar. Și mă simt prost legat de asta, mi-am cerut scuze și asta este tot ce pot să fac. Nu pot face mai mult. Nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o pentru a-mi schimba imaginea. Timp de un an am fost prezentat drept un pustnic care se ascundea în Mexic. Am încercat să schimb asta și în mod evident a fost o greșeală”, a povestit acesta.

Sursa: click.ro