Ți-l mai amintești pe „Denis, pericol public”? Acum e om în toată firea, nici nu-l mai recunoști, s-a schimbat total! Imaginile sunt uimitoare, așa a ajuns…

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-5-9.mp4"][/video2]

Mason Gamble și-a început cariera de actor la Hollywood când avea 6 ani, în momentul când i s-a oferit un rol în filmul „Ziua Cârtiței”, dar în același an l-a făcut cu adevărat celebru filmul „Denis, pericol public”.

După cum probabil vă amintiți foarte bine, filmul prezintă povestea unui copil care încearcă să se împrietenească cu vecinul său mai în vârstă, George Wilson, interpretat de Walter Matthau, dar care, în schimb, reușește să îi facă numai probleme. Până la urmă, bătrânul morocănos ajunge să îl îndrăgească pe tânărul său vecin.

După Macauly Culkin, Mason Gamble a fost cel de-al doilea cel mai iubit copil de la Hollywood, el a participat la casting alături de alți 20.000 de copii blonzi, și numai el a reușit să îi convingă pe cei de la Warner Bros că este alegerea potrivită.

Din copilărie până acum, Gamble a mai jucat în: „Spy Hard”, „Bad Moon”, „Gentlemen’s Game”, dar și în serialul „CSI: Miami”. În 2010, actorul a jucat în „Golf in the Kingdom”, iar acela a fost ultimul său rol. La acea vreme, actorul a declarat că vrea să se concentreze pe studii și să își termine facultatea.

În clipul de mai sus puteți vedea cum s-au transformat toate personajele din iubitul film.