Ti se rupe sufletul! Ce a facut Anamaria Prodan, târziu în noapte, dupa ce a aflat ca mama sa a murit: Toți cei care o cunosc sunt îngrijorați. Ce se întâmplă cu ea:

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la spitalul Elias din Capitala. Regretata artista de muzica populara era adorata de fiicele sale, Anamaria si Anca.

Tarziu in noapte, Ana nu s-a putut odihni si a publicat pe contul personal de socializare mai multe mesaje in memoria mamei sale, rapusa mult prea devreme de cancerul pancreatic.

„Cuplul Ion Dolănescu şi Ionela Prodan ….. va iubesc dragilor… Comorile României …” sau „Cine esti? … IONELA PRODAN ….De unde vii? … DIN RAI… ŞI ACOLO TE AI ÎNTORS DRAGA MEA MAMA …. SA ŢI FIE DRUMUL LIN ICOANA MEA ….”, sunt mesajele publicate de Anamaria Prodan pe contul personal de socializare, tarziu in noapte.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ŞI VEI RĂMÂNE FORŢA VIEŢII MELE!!!TU EŞTI ICOANA VIEŢII MELE! ŞTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ŞI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ŞI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEŢII MELE!

Când viaţa greu te va ncerca
Şi n suflet teama ţi va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranţa moare ultima !

Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ţi l aşterne n fata
Nu i fa pe plac la şugubeaţă !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieţii cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, este mesajul prin care Anamaria a anuntat moartea mamei sale.