„Titanic” s-ar fi putut termina cu totul altfel: Scena din film pe care regizorul a decis să o taie și care ar fi schimbat complet filmul iubit de milioane de oameni

Nu cred că este o persoană care nu a văzut măcar o dată filmul „Titanic” și că nu plâns după ce a văzut finalul. Jack moare, iar Rose rămâne singură, cu prețiosul diamant albastru în buzunar.

Este considerat o adevărată capodoperă a lui James Cameron și are fani în întreaga lume. Însă, regizorul a tăiat o mulțime de scene din film, iar finalul ar fi putut fi unul altfel.

Iar dacă ai pe acasă filmul pe DVD or Blue-ray, șansele ca să vezi una sau două scene tăiate sunt extrem de mari. Regizorul a decis ca numai parte dintre fanii filmului să vadă cu adevărat toate scenele. Însă, acum oricine le poate căuta pe internet, iar multe întrebări își găsesc răspunsul.

După ce este salvată din apa rece ca gheața, Rose apare extrem de afectată, primește o pătură și o cană cu ceai și își continuă mersul printre supraviețuitorii Titanicului.

Iar dacă știi filmul ca pe palma ta dreaptă, atunci îți dai seama că este cât se poate de normal gestul lui Rose de a se ascunde de Cal, după ce logodnicul ei, aproape că o lasă să moară împreună cu Jack. Nu este de mirare că după ce ajunge pe Carpathia face tot posibilul să uite de fosta sa viață. Chiar și de mama ei, care o caută cu disperare printre supraviețuitori.

Iar o altă scenă care nu apare este aceea în care supraviețuitorii parcă îi spun să îi fie rușine lui J. Bruce Ismay și se poate vedea dezgustul pe fața lor, în timp ce trece prin fața lor, fericit că a supraviețuit.