Toți râd de ea și o fac de rușine pentru modul în care își câștigă existența! Acum e bogată, dar ea spune că face asta pentru oameni! E șocant ce le face tuturor oamenilor care o angajează

Te-ai simțit veodată atât de rău încât pur și simplu aveai nevoie de o îmbrățișare dar nu era nimeni acolo pentru a te îmbrățișa? Ai dorit vreodată să ai un umăr pe care să plângi în liniște? Păi, se pare că poți angaja pe cineva pentru asta. O femeie din Texas a făcut o carieră din îmbrățișatul oamenilor.

Janet Travino are 37 de ani și ia 80 de dolari pe oră pentru a sta întinsă alături de oameni străini în timp ce îi îmbrățișează. Chiar dacă lucrează doar cu jumătate de normă a început să câștige sute de dolari pe lună, așa că de la o vreme a început să lucreze cu normă întreagă. Tot ce face este să țină în brațe oameni, să îi mângîie pe cap și să fie alături de cei care au nevoie de cineva plin de compasiune alături de ei.

Travini insistă că nu face nimic altceva pe lângă asta și menționează că cererea pentru acest tip de activitate e mult mai mare decât ne-am putea imagina:

„Unii oameni nu au mai fost atinși de către altcineva de decenii. E chiar drăguț. Întreaga mea viață am făcut acest gen de muncă. Când aveam doar 19 sau 20 de ani am vrut să fiu misionar. Cred că oamenii au mare nevoie în toată lumea de mesaje de iubire și speranță, și asta e ce am vrut eu să fac. Clienții mei fideli sunt veterani de război, dar mulți oameni se întorc. Așa îmi câștig existența și activitatea aceasta îmi ocupă extrem de mult timp”.

Uite cum decurg aceste ședințe speciale:

CITEȘTE ȘI: Acest bărbat divorțat a postat ceva uluitor despre fosta lui soție pe Facebook. Gestul lui a alarmat oamenii. Uimitor cum le-a închis gurile bârfitorilor. De luat lecții de la el

Pentru prima oară în istoria internetului , postarea unui bărbat despre fosta lui soție este extrem de înduioșătoare.

Billy Flynn Gadbois, din Boston, SUA, a decis să își surprindă fosta soție de ziua ei de naștere aducându-i flori și o felicitare pe care să i le dăruiască alături de copiii lui.

Acesta spune apoi că cineva l-a întrebat ”de ce naiba încă fac gesturi de genul pentru fosta mea soție”, așa că a vrut să le închidă gurile bârfitorilor și urâcioșilor și a scris asta pe contul lui de Facebook:

”Este ziua fostei mele soții azi și m-am trezit devreme, i-am cumpărat flori și o felicitare și un cadou și le-am dus copiilor ca i le dea mamei lor și i-am ajutat să-i facă micul dejun.

Așa cum mă așteptam, cineva m-a întrebat de ce mai fac așa ceva pentru fosta mea soție. Asta chiar mă enervează. Așa că voi rupe gura târgului pentru toți curioșii de genul.

Cresc doi mici bărbați. Exemplul pe care îl dau acestora este felul în care ei văd cum le tratez mama, așa vor trata și ei femeile când vor crește. Astfel le formez percepția corectă asupra relațiilor dintre femei și bărbați. Cu atât mai mult în situația în care eu sunt divorțat de mama lor.

Așa că dacă nu modelați un comportament bun pentru relații bune de dragul copiilor voștri, acum e timpul să vă adunați și să faceți asta.

Fiți un exemplu pentru copiii voștri. Ei sunt mai presus de voi, așa ar trebui să fie.

Creșteți bărbați ca lumea. Creșteți femei puternice. Vă rog. Lumea are nevoie de oameni de genul acesta, acum mai mult ca niciodată.”