Uite cum arată fiica lui Van Damme. Este demnă de de admirație și seamănă uimitor de mult cu tatăl ei. O femeie superbă!

Bianca Bree (25 ani) este fiica actorului și maestrului de arte marțiale Jean-Claude Van Damme și a ex-culturistei Gladys Portugues.

Cu 5 ani în urmă ea a apărut împreună cu tatăl său celebru la premiera unui film, iar apoi a dispărut din lumina reflectoarelor. Însă recentele poze de pe Instagram ale acestei brunete fermecătoare nu au putut rămâne neobservate.

În copilărie Bianca s-a ocupat cu patinajul, dar din cauza unui traumatism sever, ea a fost nevoită să uite de Jocurile Olimpice.

În prezent Bianca își construiește cariera de actriță.

„Nu vreau să fiu umbra tatălui meu. Prefer să trec prin dificultăți decât să obțin totul cu ușurință. Acum particip la castinguri”, — a spus Bianca în timpul unui interviu de acum doi ani.

Bianca a reușit deja să se filmeze în câteva filme ale tatălui său celebru.

„De mine deseori se apropie oameni, care-mi spun cât de mult îl iubesc pe tatăl meu. Este plăcut să aud asemenea mărturisiri, dar ce legătură am eu cu ele?” — a mărturisit Bianca recent. Tânăra afirmă că în copilărie detesta artele marțiale. Însă acum ea exersează trucurile tatălui său.

Bianca s-a filmat în 6 filme ale lui Van Damme și chiar a fost coproducătorul unora dintre ele. Debutul Biancăi ca actriță a avut loc în 2008, cu rolul minor al lui Kassie Robideaux (fiica lui Jack Robideaux, personajul lui Jean-Claude Van Damme) în filmul „Grănicerul” („The Shepherd: Border Patrol”). Apoi ea a jucat în filmele „Full Love”, „Jocul asasinilor” („Assassination Games”), „6 Gloanțe” („6 Bullets”). În decembrie 2012 a fost lansat filmul „U.F.O.”, în care Bianca joacă primul său rol principal.

Bree a moștenit de la părinții săi atât frumusețea, cât și flexibilitatea incredibilă.

„Vreau să le arăt fetelor că pot fi musculoase și feminine în același timp. Puteți să stați picior peste picior la masă, iar apoi să-l pedepsiți pe cel care v-a supărat — frumos și feminin. Datorită tatălui meu, generația mea a devenit interesată de artele marțiale și eu vreau să-i continui munca”, — spune Bree.


Relațiile dintre Van Damme și fiica lui nu au fost întotdeauna pașnice, însă acum ei se înțeleg foarte bine. Bianca a mărturisit că a avut dificultăți în comunicarea cu tatăl său, dar acele vremuri au rămas în trecut. Acum ei se ocupă cu sportul și petrec timpul liber împreună.


Sursa: Perfect Media