Ultima oră despre Anamaria Prodan! Ce spune despre inmormantarea mamei sale: „Numai….” Nimeni nu credea că se va ajunge aici:

Moartea Ionelei Prodan a lasat o mare durere in sufletele celor care au cunoscut-o si iubit-o. Regretata artista s-a stins din viata, luni seara, la Spitalul Elias, ucisa de cancerul pancreatic.

Anamaria Prodan a anuntat, in urma cu putin timp, unde si la ce ora va avea loc inmormantarea mamei sale.

„Cei ce vor sa şi ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu , incepând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, ( şoseaua Olteniţei nr 3/5 Bucuresti ) joi 19 aprilie ora 12.

NUMAI familia şi prietenii apropiaţi sunt aşteptaţi după înmormântare la restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti )”, este anuntul facut de Anamaria Prodan.
Ionela Prodan a murit in Saptamana Neagra. Ce semnifica acest lucru

Ionela Prodan a murit, luni seara, la Spitalul Elias. Ea s-a stins din viata in Saptamana Neagra.

Saptamana Neagra este urmatoarea saptamana dupa Saptamana Luminata. Se spune ca aceste zile sunt adresate odihnei sufletelor de pe lumea cealalta. In aceasta saptamana este bine sa ne rugam pentru cei care au decedat. De asemenea este bine ca in aceste zile sa se aprinda lumanari la biserica pentru cei adormiti.

Ionela Prodan a murit, luni seara, la Spitalul Elias. Marea interpreta de muzica populara s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, potrivit stirilekanald.ro.