Un trecător a luat un microfon de la un artist stradal și a început să cânte. Când și-au dat seama cine este, oamenii și-au dat coate numai ca să stea în primul rând:

În zone cunoscute și aglomerate ale orașului niciodată nu știi peste cine poți da și exact acest lucru li s-a întâmplat și unor locuitori din Londra, care au avut parte de o mare surpriză în Picaddilly Circus.

Acest loc este un mare punct de atracție pentru artiștii stradali, iar cei care au trecut de curând prin zonă au dat peste un artist legendar.

Artistul britanic Rod Stewart a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când l-a abordat pe un artist stradal care cânta piesa lui din 1969, „Handbags and Glagdrags”. La început, cei care treceau prin zonă nu au realizat că însuși artistul cântă piesa, însă când a început ca vocea sa inconfundabilă să se audă puțin mai tare, toată lumea s-a oprit pentru a filma și pentru a face fotografii.

Curând, o mulțime de oameni s-au strâns în jurul celor doi artiști și au putut asista la o reprezentație pentru care, de obicei, Rod Stewart, poate lua chiar și câteva sute de dolari pentru un bilet.

Însă, de data aceasta, momentul a fost unul special. Și chiar dacă cei mai tineri nu îl cunosc foarte bine pe Stewart, acesta rămâne un reprezentant de seamă al generației sale.

CITEȘTE ȘI: Aveau deja acasă cinci fetițe și își doreau din tot sufletul un băiețel. Soția a intrat în sala de nașteri, iar bărbatul nu a mai avut răbdare și a însoțit-o. Când și-a văzut cel de-al șaselea copil, și-a pus mâinile în cap: „Dumnezeule”

Fiecare naștere este un eveniment extrem de important, de care familiile își aduc aminte cu multă emoție. Iar atunci când este filmat totul, momentul este cu atât mai emoțioanant.

Natalie și soțul Kennedy au fost binecuvântați până acum cu cinci copii. Toți fetițe. Așa că dorința acestora de a avea și un băiețel a fost de la sine înțeleasă.

Anul acesta, cei doi au devenit părinți pentru a șasea oară. Atunci când a aflat că este însărcinată din nou, Natalie și Kennedy au decis să păstreze secret genul bebelușului până în ziua cea mare. Natalie a fost nevoită să treacă printr-o operație de cezariană, iar soțul ei a fost cel care a surprins cu o cameră momentul în care bebelușul cu numărul 6 a venit pe lume.

Asistenta a fost cea care i-a dat vestea cea mare și i-a arătat tăticului că are un băiețel, iar acesta a început să țipe de bucurie și să spună că este tătic de băiețel, după cinci fetițe.

Filmulețul cu tăticul atât de încântat face senzație acum pe internet, iar lumea s-a bucurat foarte mult de reacția bărbatului.