Ursul a fost obligat să stea 9 ani într-o vestă de fier, dar când l-au eliberat au avut un șoc uriaș! Ce le-au văzut ochii nu credeau că e posibil!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-7-7.mp4"][/video2]

Tuffy este un urs brun care a fost obligat să trăiască 9 ani încorsetat într-o vestă de fier. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional! Tuffy a fost descoperit într-o cuşcă de fier ruginită, într-o mizerie de nedescris. Blana îi era roasă şi, din loc în loc, lăsa să se vadă pielea roşiatică, plină de răni. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că bietul animal era prins într-o „vestă” de fier, care-i făcea evadarea cu adevărat imposibilă.

Animalul era slăbil și înfometat, rămăsese doar o umbră a mărețului urs brun din sălbăticie. După ce l-au capturat, oamenii l-au bătut, apoi l-au înfierat. Traficanţii îi recoltau periodic fierea, pentru a o vinde pe piaţa neagră. Metoda, de o cruzime de neimaginat, este des întâlnită în China. În medicina tradiţională, se crede că fierea ursului vindecă o mulţime de boli, unele extrem de grave, potrivit vdtonline.ro.

Totuși, în cele din umră norocul i-a surâs ursului brun: câţiva voluntari de la o asociaţie pentru protecţia animalelor au reuşit să-l elibereze pe Tuffy din fiare. Nu le-a fost deloc uşor, au avut de făcut faţă unor atacuri de neimaginat, dar într-un final au reuşit.

Potrivit sursei citate, după ce l-au luat de la traficanţi, voluntarii au dus ursul într-un sanctuar. Acolo, a fost îngrijit şi, ulterior, eliberat în natură. Când l-au văzut cum reacţionează în libertate, aceştia au izbucnit în lacrimi. După ce vei vedea imaginile din clipul de mai sus, vei înţelege de ce…

Sursa: vdtonline.ro.