Vecinii l-au văzut că făcea niște găuri uriașe în curte și nu înțelegeau ce se întâmplă. După câteva zile, când au înțeles ce face, au început toți să fie geloși! Este pur și simplu minunat

Nu există nici o modalitate mai bună de a simți bine în timpul verii decât să te relaxezi lângă piscină și este chiar și mai bine când e în curtea ta proprie! Nu te văd vecinii, ai parte de intimitate și te poți bucura de soare cât e ziua de lungă, fără să fii nevoit să plătești ceva.

Singura problema? Crearea propriei atmosfere de la piscină este costisitoare. Un bărbat a decis să apeleze la imaginația sa pentru a crea ceva care i-a lăsat pe vecini fără cuvinte.

În loc să meargă în magazinele de profil pentru a cere ajutorul, el a creat ceva minunat cu propriile mâini și nici măcar nu l-a costat foarte mult.

Așa că s-a gândit la o punte pe care să o contruiască lângă piscină și care să le permită celor care sar în ea o experiență asemănătoare celei de la piscinele cu plată.

După ce a curățat zona din jurul piscinei, a știut exact ce trebuie să facă. Așa că a început cu niște găuri săpate destul de adânc pentru a susține grinzile de sprijin.

De asemenea, proprietarul avea nevoie să se asigure că găurile erau suficient de adânci încât să stea sub linia de îngheț în lunile de iarnă.

După ce a săpat găurile și a scos grinzile în curtea lui, a turnat încet câțiva centimetri de beton pe fundul fiecărei gropi. S-a asigurat că cimentul umed era la fel, si apoi a introdus o bucată de lemn in fiecare.

Nu a trecut mult și proiectul său a început să prindă contur. Pentru a umple restul găurilor din jurul fiecărei grinzi, a folosit pietre în loc de pământ. Acest lucru ar ajuta la drenaj și va menține umezeala departe de lemn. Dacă lemnul s-ar umezi în timpul unei furtuni, ar face ca structura să nu fie sigură.

Odată ce cadrul a fost setat, el a montat mai multe suporturi de metal pentru următoarea fază a clădirii. Era important să măsureze foarte atent distanțele dintre brațe sau altfel scândurile de lemn nu s-ar fi potrivit corect.

Următoarea fază a proiectului său DIY a fost construirea scărilor. A instalat apoi podeaua și a instalat toate îmbinările.

Din păcate, el nu a reușit să-și finalizeze proiectul înainte ca vânturile reci ale iernii să înceapă să sufle. Forțat să acopere totul și să aștepte până sunt condiții mai bune, proprietarul casei a acoperit cu atenție lemnul cu o prelată masivă, astfel încât zăpada și gheața să nu răsucească grinzile și să le distrugă.

Însă, când vrenea a devenit mai bună, și-a terminat proiectul, iar acum toți vecinii îl invidiază. Sigur va avea parte de o vară de vis. Iată pașii pe care i-a urmat:

Sursa: http://boredomtherapy.com