Vecinul sau a aruncat la gunoi ceva care misca

Un barbat din China a fost surprins de trecatatori, dar si de camerele de supraveghere din zona, cand isi arunca la tomberon fetita nou-nascuta. El a ajuns acum in arestul politiei.

Un barbat din China a fost arestat dupa ce mai multi martori l-au vazut cand isi arunca la gunoi bebelusul nou-nascut.

Acestia au fost „ingerii pazitori” ai fetitei nou-nascute, pe care tatal voia sa o lasa se moara intr-un mod ingrozitor. Bebelusul a fost preluat de ambulanta si dus de urgenta la spital, iar medicii spun ca exista sanse mari ca ea sa supravietuiasca.

Barbatul a a ajuns a cum in spatele gratiilor. Mama fetitei a fost si ea arestata, dar a fost eliberata ulterior, pe cautiune.

CITEȘTE ȘI: Marian lucra de peste 40 de ani ca sofer de TIR si visa la ziua in care va iesi la pensie. Din pacate, a fost gasit fara suflare intr-o parcare din Germania. „Inima noastra nu poate duce cat cere patronul!”, spun colegii barbatului, distrusi de durere

Un sofer roman de TIR a fost gasit mort in cabina camionului, intr-o parcare din Germania. Prietenii barbatului i-au adus acestuia un omagiu pe Facebook.

Marian Iancu a muncit peste 40 de ani ca sofer de TIR.

Cunoscut si respectat de toţi romanii plecati la munca in strainatate la firmele de transport, Marian, zis si ‘Cumatru’, si-a gasit sfarsitul chiar in cabina TIR-ului pe care il conducea, intr-o parcare din Germania.

„A facut din noapte zi, a mancat poate in gand. Ultima data cand m-am intalnit cu el mi-a spus: Tibi, ies la pensie. Duc masuţa langa lac, unde am cumparat un teren si stau sa pescuiesc. Sa nu mai aud bazait de cauciurui. Visurile i s-au spulberat intr-o secunda”, a scris Tiberiu Raduţa pe Facebook.

Inainte sa isi poata indeplini visul de a iesi la pensie si de a pescui linistit la el acasa, Marian Iancu a murit chiar in cabina camionului, intr-o parcare din Koln (Germania).

„I-a dat firma din Olanda sicriu si transport, plus o suma de bani. La trei zile era in pamant. A mai vorbit lumea vreo trei zile. A patra zi a murit alt sofer, s-a schimbat subiectul, iar Cumatru era deja uitat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a mai scris Tibi.

In final, soferul, a carui postare a emoţionat mii de oameni, a tras concluzia acestei tragedii.

„Asa ca poate mai bagam la cap. Inima noastra nu poate duce cat cere patronul. Nici a fostului meu prieten n-a mai dus. S-a oprit pe traseu, dar nu pentru pauza de 9 ore s nici pentru 45, ci pentru totdeauna”, a scris Tiberiu.